Header Ads

Lezzetli ve Güzel bir Bamya Yemeğinin Püf Noktaları - Mutfak Köşesi


Bamya yemeği yapacağız ve gerek görünüşü gerekse tadı çok leziz olsun istiyorsak aradığınız yerdesiniz.
Mutfak köşemizde hünerli ellerinize fayda sağlayacak birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

   Bamya : Bamya pişirirken genelde salyalı bir görüntü ortaya çıkar. Bunun olmaması için bir limonu ikiye bölün ve kabuğu ile birlikte tencerenin içine atın. Bamyanız hem daha lezzetli hem de salyasız olacaktır.




  •  100 gr. bamyada günlük magnezyum ihtiyacımızın üçte birini karşılayacak ve günlük demir ihtiyacımızın hepsini sağlayacak seviyede zengin minerel vardır.

  Beşamel Sosu : Bu tarz sütlü soslarda , tuz sütü keser. O yüzden kıvamı bulduktan sonra tuzu eklerseniz daha lezzetli bir sonuç elde edebilirsiniz.



BEĞENDİYSENİZ YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN :)


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.